Jogi és adatvédelmi nyilatkozat     |     Kapcsolat     |     ADMIN    
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS    
Nyitóoldal > Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató

a szakmai hírlevél feliratkozás során megadott személyes adatok kezeléséről

A NUMIL Hungary Tápszerkereskedelmi Kft. (székhely: 1134 Budapest, Róbert Károly krt 82-84.; cégjegyzékszám: 01-09-260563; adószám: 10806515-2-41; továbbiakban ?Adatkezelő?) az Adatkezelő termékeiről, valamint szakmai hírekről hírleveleket kíván küldeni azon egészségügyi szakemberek számára, akik a jelen adatkezeléshez hozzájárultak, és a személyes adataikat az Adatkezelő rendelkezésére bocsátották.

Az Adatkezelő a kezelt személyes adatok körét a szakmai hírlevelek küldéséhez szükséges személyes adatokra, azaz az alábbiakra korlátozza: név, e-mail cím, munkakör, szakterület, intézmény neve és címe. A személyes adatok gyűjtése nem terjed ki un. különleges adatok gyűjtésére, kezelésére.

A személyes adatok gyűjtése és kezelése kizárólag az érintettek hozzájárulásával és beleegyezésével, önkéntes adatszolgáltatás útján valósul meg.

Az Adatkezelő a kezelt személyes adatokat kizárólag a szakmai hírlevelek küldéséhez szükséges mértékig, az ehhez szükséges terjedelemben kezeli, a személyes adatokat harmadik személynek nem adja át. A személyes adatok feldolgozására adatfeldolgozót nem vesz igénybe az adatkezelő. A személyes adatok továbbítására nem kerül sor.

A begyűjtött adatok az Adatkezelő székhelyén kerülnek tárolásra. Az Adatkezelő a begyűjtött személyes adatokat határozatlan ideig, illetve az érintett törlésre irányuló kérelme beérkezéséig tárolja.

A személyes adat érintettje tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve ? a jogszabályban elrendelt adatkezelések kivételével ? törlését. Az adatkezeléssel kapcsolatos kérdéseire az Adatkezelő alábbi elérhetőségein keresztül kaphat választ, illetve kérhet további tájékoztatást, vagy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat:

NUMIL Hungary Tápszerkereskedelmi Kft.
Postacím: 1134 Budapest, Róbert Károly krt. 82-84.
Telefonszám: +36 1 452 7851
Fax: +36 1 452 7750
Email: webadmin@nutricia.hu

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-87549/2015

Társaságunk az adatkezelés során az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, valamint a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény rendelkezéseinek betartásával, az adatvédelmi biztos vonatkozó állásfoglalásának figyelembevételével végzi tevékenységét.